Kom på nettet overalt! Vi sammenligner markedets bedste og billigste mobilt bredbånd priser, så du som kunde sparer tid og penge. Husk at du som oftest kan spare penge ved at bestille mobilt bredbånd online!

UdbyderOprettelseHastighedForbrug pr. månedPris pr. månedFå mere at vide
99,-4G30 GB data199,- Se alle tilbud»
99,-71 / 43 MB
4G
200 GB data299,- Se alle tilbud»
0,-4G20 GB data99,- Se alle tilbud»
1,-17 / 71 MB15 GB data129,- Se alle tilbud»
0,-17 / 71 MB
15 GB data129,- Se alle tilbud»
0,-80 / 20 MB10 GB data99,- Se alle tilbud»
Billigt bredbånd her – klik

Om du sidder i sommerhus, på hotel eller nede ved stranden, så har du mulighed for at komme på internettet med mobilt bredbånd.

Måden, som det mobile bredbånd fungerer på, er ved at udnytte de mange mobilmaster, som står rundt om i landet. Der findes i alt 4 måder at koble sig på det mobile netværk.

  • Mobiltelefon – langt de fleste smartphones kan bruges som modem, når/hvis der er installeret de nødvendige programmer (programmerne følger med telefonen). Man kan koble mobilen til ved hjælp af et USB kabel eller Bluetooth. Man kan endda også (kun visse telefoner) opsætte mobiltelefonen som en trådløs wifi forbindelse, så flere computere kan få adgang til internettet på én gang.
  • Indstikskort – et såkaldt PC-kort, som man sætter ind i sin bærbare computer. Kortet indeholder den samme teknologi som i en mobiltelefon. Indstikskortet er lille og kan blive siddende i computeren, når den er i tasken.
  • USB-modem – rent teknisk virker det præcis som indstikskort, men USB-modemmet kan også bruges til en stationær computer.
  • Indbygget – flere og flere bærbare computere har indbygget et mobilt bredbåndsmodem. Det har den åbenlyse fordel, at systemet allerede er sat op og installeret, samt at det kan indstilles til at finde det hurtigst tilgængelige netværk.

Når man snakker mobilt bredbånd, er det som oftest underforstået 3G. 3G er et tredjegenerations mobilnet, som er tæt på at lade livet til fordel for 4G. En telefon eller et modem til mobilt bredbånd skifter selv til et langsommere netværk, hvis ikke den kan finde 3G dækning. Dette vil man bl.a. opleve, hvis man er ude på en længere togtur – hastigheden på turen kan variere meget.

Som det ser ud i dag, så har antallet af brugere også betydning på hastigheden af det mobile bredbånd. Er der mange brugere på samme tid, så vil hastigheden falde en smule. Det skulle eftersigende være væsentligt forbedret med den nye 4G forbindelse.

Afhængig af hvilken hastighed du ønsker, kan der være stor forskel på mobilt bredbånd priser. Oven over har vi samlet markedets bedste og billigste udbydere af billigt mobilt bredbånd. Det er derfor nemt og overskueligt for dig som kunde at sammenligne.

Med på farten

I en hektisk hverdag, hvor samtlige minutter skal udnyttes på den helt optimale måde, er transporttiden et glimrende område, hvor tiden kan optimeres. Et godt mobilt bredbånd der dækker over hele landet, fra storbyen til udkanten, er et vigtigt arbejdsredskab for personen, der er meget på farten.

Det mobile netværk er blevet større og stærkere de senere år, og det giver muligheden for at kunne komme op internettet hvor som helst i landet, hvilket især kan gavne personer på farten. Dette giver mulighed for, at de lange ture i bus og tog kan benyttes fornuftigt med enten lektier eller arbejdsopgaverne til pendlerne.

En tur i sommerhuset behøver ikke længere føles som en meget isoleret tilværelse, da et stærk mobilt bredbånd, kan sørge for at man kan holde sig opdateret med omverdenens begivenheder på trods af, at man har valgt at tilbringe sin fritid langt fra byen. Dette kan især være en gevinst for de studerende, der søger isolation fra omverdenen, når de skal læse til eksamen og ønsker at være et sted, hvor hverdagens fristelser ikke bryder ind i arbejdet. I denne situation er det godt at have et mobilt bredbånd, der er stabilt, og ikke kan køre de mest anvendte applikationer uden at have problemer.

Find bedste tilbud på mobilt bredbånd

Det er dog ikke nemt at kunne overskue markedet for mobilt bredbånd, da der er mange udbydere og mange forskellige tilbud baand.dk har indsamlet de bedste tilbud på markedet, og det kan dermed give et glimrende øjebliksbillede over markedet, og de tilbud de forskellige udbydere kører med.

Et godt mobilt bredbånd kan gøre hverdagen langt mere fleksibel og give muligheden for at kunne udføre de opgaver, der ellers er tiltænkt arbejdsstationen på arbejdet eller i hjemmet. Der er ikke længere nogen undskyldning for ikke at kunne lave sine opgaver på grund af manglende internet, da billige løsninger er let tilgængelige for alle, der ønsker det. Verden er helt afgjort blevet et mindre sted, og der er ikke nogen grund til at miste kontakten med omverdenen blot fordi man er på farten eller på ferie et afsides sted i Udkantsdanmark.

Den frie data, som man kan hente via sin mobiltelefon, er samtidigt dyr og let bliver opbrugt, er det et glimrende alternativt med et mobilt bredbånd, der kan bringe informationerne, som man normalt bruger i hverdagen med på farten eller i sommerhus. Der er ingen grund til at mangle noget, der efterhånden er blevet et værdifuldt og vigtigt element i de fleste danskeres hverdag.