Kom på nettet overalt! Vi sammenligner markedets bedste og billigste mobilt bredbånd priser, så du som kunde sparer tid og penge. Husk at du som oftest kan spare penge ved at bestille mobilt bredbånd online!

UdbyderOprettelseHastighedForbrug pr. månedPris pr. månedFå mere at vide
99,-4G30 GB data199,- Se alle tilbud»
99,-71 / 43 MB
4G
200 GB data299,- Se alle tilbud»
0,-4G20 GB data99,- Se alle tilbud»
1,-17 / 71 MB15 GB data129,- Se alle tilbud»
0,-17 / 71 MB
15 GB data129,- Se alle tilbud»
0,-80 / 20 MB10 GB data99,- Se alle tilbud»
Billigt bredbånd her – klik

Om du sidder i sommerhus, på hotel eller nede ved stranden, så har du mulighed for at komme på internettet med mobilt bredbånd.

Måden, som det mobile bredbånd fungerer på, er ved at udnytte de mange mobilmaster, som står rundt om i landet. Der findes i alt 4 måder at koble sig på det mobile netværk.

  • Mobiltelefon – langt de fleste smartphones kan bruges som modem, når/hvis der er installeret de nødvendige programmer (programmerne følger med telefonen). Man kan koble mobilen til ved hjælp af et USB kabel eller Bluetooth. Man kan endda også (kun visse telefoner) opsætte mobiltelefonen som en trådløs wifi forbindelse, så flere computere kan få adgang til internettet på én gang.
  • Indstikskort – et såkaldt PC-kort, som man sætter ind i sin bærbare computer. Kortet indeholder den samme teknologi som i en mobiltelefon. Indstikskortet er lille og kan blive siddende i computeren, når den er i tasken.
  • USB-modem – rent teknisk virker det præcis som indstikskort, men USB-modemmet kan også bruges til en stationær computer.
  • Indbygget – flere og flere bærbare computere har indbygget et mobilt bredbåndsmodem. Det har den åbenlyse fordel, at systemet allerede er sat op og installeret, samt at det kan indstilles til at finde det hurtigst tilgængelige netværk.

Når man snakker mobilt bredbånd, er det som oftest underforstået 3G. 3G er et tredjegenerations mobilnet, som er tæt på at lade livet til fordel for 4G. En telefon eller et modem til mobilt bredbånd skifter selv til et langsommere netværk, hvis ikke den kan finde 3G dækning. Dette vil man bl.a. opleve, hvis man er ude på en længere togtur – hastigheden på turen kan variere meget.

Som det ser ud i dag, så har antallet af brugere også betydning på hastigheden af det mobile bredbånd. Er der mange brugere på samme tid, så vil hastigheden falde en smule. Det skulle eftersigende være væsentligt forbedret med den nye 4G forbindelse.

Afhængig af hvilken hastighed du ønsker, kan der være stor forskel på mobilt bredbånd priser. Oven over har vi samlet markedets bedste og billigste udbydere af billigt mobilt bredbånd. Det er derfor nemt og overskueligt for dig som kunde at sammenligne.

TwitterFacebookLinkedIn